Inspirerende mennesker på nettet!!!

Jeg bruker nettet mye og det er heller ikke rart siden jeg lever av å være tilstede her. Jeg bruker Facebook mest, Twitter nest mest etterfulgt av Instagram og LinkedIn. Samtaler og dialog, møte med mennesker, og selvom det er "kun" på nett så elsker jeg det. Jeg burde hatt hengekøye i datamaskinen min, true story.

Bruker du mye tid på nettet? Hvor bruker du mest tid? Jeg er uten tvil mest på Facebook, både privat profil og den offisielle siden min. Kursene som jeg lanserer er snart ferdig, jeg får  i neste uke se hvordan bloggen visuellt blir å se ut...i det hele tatt skjer det masse kjekt om dagen. Neste uke skal jeg spille inn mange videoer og det er så spennende! Kjenner det kribler i mange bare ved tanken....det er lenge siden jeg har vært foran et kamera!

Igår oppdaterte jeg på nettet med følgende:

trinegrung.no facebook

Jeg fikk MANGE svar og det er litt av noen mennesker jeg er venner med på nettet! For en energi jeg fikk av alle svarene, håper de kan gjøre det samme for deg i dag!!! Les og lær! Vi trenger alle å bli mer bevisst på å se oss selv i et mer positivt lys!

Twitter:

@oa04: sprer glede  @anitakongsdal : oiiii! Gnistrende karisma;) hehe neida. Min: aldri lenge deppa, alltid lys i tunellen! Løsningsorientert da kanskje?  @aniracccc: Jøje... Den var vanskeligere enn jeg først trodde.  @Chinchilla73: Jeg er superpositiv!   @siripia: Mitt mot. Jeg utfordrer med selv og vokser på det hver eneste dag!  @sofiebk: Jeg er ærlig! Happy wednesday :-)

Facebook side:

Tone Berg Gir meg skjelden, noen ganger bør man , Tor-Jan Stokkedal Mitt motto er: Som leder skal jeg tilstrebe å gjøre mine ansatte bedre enn meg selv, Mona Wennberg Samme her....Gir meg ALDRI !, Stina Atannia Flyum Ikke si til meg at jeg ikke kan. Jeg kan nemlig, Gyda Wierli Remme Høy grad av Engasjement , Kikki Berli-Johnsen Jeg er stolt over at jeg har plass til så mange i hjertet og rundt bordet, Marit Teng Ingenting er umulig, det kan bare ta litt lengre tid! , Veronica Marie Tiltross for sykdom, jeg skal nå målene mine. Og er på go vei! Tar bare litt lengre tid en planlagt men når de gjør jeg:), Grethe Elin Evertsen Joa Har stått stormene av i livet mitt,så jeg vil si jeg at endelig står trygt i meg selv, May Britt Myklebust Høydal Dugnadsinnsats, Mona Degrell Positiv og energisk, Geir Ovnan Ser alltid muligheter i første hand, Janne T Gundersen Alltid snill, Angelica Westerberg-Heltne ReframingMonica Cecilie Nyfløt Jeg har veldig godt humør, Linda Schei Er veldigt flinke til å være kreative og er veldigt flinke til å lytte til folk, Bente Danielsen Sundby Ingenting er umulig, Wenche Bræk Lar meg ikke påvirke av janteloven, Elin Vikan Strøm Ærlig, Wenche Nydahl At jeg har EKTE omsorg for andre, Oddveig Helene Moksnes Skulker ikke treningen, Undis S. Danielsen Jeg lytter når mennesker snakker og av de føler å bli sett, Cindy Skaaren Humørspreder, Lone Lodberg-Holm Min: Kjempe god på å bygge relasjoner.

Facebook profil:

Kursene mine lanseres snart, legg igjen mailen din i boksen under og du får info når det starter! Håper du ønsker info, del gjerne!