Foredrag i knall rødt

Bilde tatt 24.04.13 kl. 09.28

Idag prøvde jeg virkelig å late som om jeg er skikkelig selvsikker. Rød dressjakke er IKKE hverdagskost for meg og datter var den som heiet den fram. Min egen lille ministylist, hun er en fest. Jeg kledde på meg selvtillit i egen drakt etter en forferdelig start på dagen, men en god samtale med god venn på Facechat gjorde sitt til at alt straks ble bedre. Mye bedre.

20130424-135541.jpg

Ann Helen Solberg. For ei dame, for en historie. Skutt av sin nå avdøde eksmann, mistet en arm, men likevel valgt å se på livet som en gave og kun fokusere framover. Jeg ble så imponert over måten hun valgte å takle sin situasjon på, måten hun snakket om at det som reddet henne var fokuset på at det var helt greit å være alene. Det trengte ikke være noe å være redd for, kanskje heller en styrke! Skal du har et foredrag som griper deg en gang så anbefaler jeg henne!

20130424-135556.jpg

Geir Lippestad hadde foredrag og delte ut boken sin. Det må ha vært spesielt for han å være med på denne konferansen siden det var på Sundvollen den ble holdt. Det er ikke SÅ lenge siden 22 juli og rettsaken har vi alle friskt i minne. MEN deilig at det er stille rundt karen i fengsel, det er sikkert!

20130424-135607.jpg

Her er mor klar for dyst og gjett om det gikk bra. Det som irriterer meg er at jeg nå ser at blusen jeg valgte under jakken ble helt feil. Altfor stor for mor begynner å bli mindre. Jeg MÅ tørre å fremheve mine feminine sider, IKKE gjemme de! TRINNY OG SUSANNAH, hvor er dere!!!!????? Men uansett klær , hår og andre ytre uvesentligheter så gikk foredraget knallbra. Fikk ihvertfall respons på det etterpå og ble veldig glad! Hun ene seniorrådgiveren i Virke kommenterte på Facebook:

Skjermbilde 2013-04-25 kl. 08.33.05

HVOR KJEKT ER IKKE SLIKE KOMMENTARER? Gårdsdagen inneholdt så mange gode elementer at jeg er helt utslitt og tappet i dag. Deilig at dagen i dag byr på ro og kos med ungene.

20130424-135615.jpg

Gjengen i Virke er bare herlige. Jeg har vært på tur med de flere ganger og er oppriktig glad i flere av de. Gode samtaler, masse visdom og ikke minst humor. Jeg ser de søker etter folk i disse dager og hadde det ikke vært for reisevei fra Drammen til Oslo så skulle jeg jammen vurdert det! Disse er det verdt å jobbe med!

20130424-135624.jpg