TV 2 venter og sak om blogging

En tidlig morgen og en ny dag som starter med Skype med herlige Else-Marie i Begeistringsbedrifter. Bloggen hennes er snart flyttet og ute på siden hennes, og hun har så mye bra å dele. Ikke minst denne videoen, se så kreativt! Jeg elsker den, tanker?

 En slik video må jeg få lager for SYNLIGHET PÅ NETT! Enig? Ikke akkurat lik, men en som forteller hva kundene mine får igjen for kurs og workshop i sosiale medier. Alle forteller om mer kunder, mer synlighet og masse herlig dialog med andre som de ønsker å jobbe med. De har en struktur på hva de faktisk skal gjøre på nettet for å markedsføre seg og sitt....HERLIG!!

trine grung 200313

Imorgen ettermiddag skal jeg på TV 2 for å snakke om blogging. Det er 10 år siden fenomenet startet og det ønsker ettermiddagsprogrammet å markere. Gleder meg veldig, for det er jo med å skape mer SYNLIGHET for unge lovende og dette mediet som jeg elsker å snakke om: sosiale medier.

Håper du har en knall dag...jeg har  energi idag og trengte en slik dag kjenner jeg. Klemmer i fleng.