På sosiale medier deler man

Nok en arbeidsdag er over og tre flotte Skype-samtaler med noen kursdeltagere likeså. Det funker så bra dette og jeg fylles av masse energi. De har fått konkrete arbeidsoppgaver som skal gjennomføres til hver gang vi "møtes", og gründerne hiver seg over oppgavene med stor iver. De oppretter egne blogger, Facebooksider, Twitterprofiler, LinkedIn, og Instagram for de som har noe visuellt å dele. De får en klar plan som de skal følge og en oversikt over hvordan de kommer igang og hvor. Det er kjempestas at de er så ivrige og jeg gir meg ikke før hver og en av de opplever suksess og mestringsfølelse.

Bilde tatt 05.03.13 kl. 13.30

Suksessfaktorene er ulike for hver og en av dem. Noen trenger et sted de kan fortelle om alt de gjør i sin bedrift, andre ønsker å lære mer nøyaktig hvordan de skal engasjere på Facebook. Her i stolen sitter jeg med mange råd som oppleves som konstruktive og nyttige, og da blir det vinn vinn for begge parter. Gud at jeg ikke gjorde dette før, tenker jeg ofte.

Det aller viktigste er delingen. Alle mine kursdeltagere forteller videre i sosiale medier om jobben vi gjør sammen...og det trekker flere kunder min vei. De legger igjen mailen i boksen under her og vips så får de personlige mailer fra meg om hvordan vi kanskje kan jobbe sammen. Det er så gøy at jeg endelig jobber på nettet, dette er en drøm som går i oppfyllelse for meg. Og en ting til...de har ringt fra Trinny and Susannah.....tenk om jeg får være med!!!! BLI NY TRINE 2013, jeg bare nevner det!

Med så mange lesere jeg har så er jeg sikker på at kanskje du kjenner en venninne eller kompis som trenger å bli SYNLIG PÅ NETT. Det vil så at de trenger å lære hvordan de skal bruke sosiale medier til markedsføring av seg selv og sin bedrift. Tips de om meg, del bloggen min på Facebook eller Twitter, for da bruker vi sosiale medier som det er meningen en skal bruke det....engasjere seg og dele villig. De som ønsker kontakt kan da trykke HER.

Vi "snakkes" igjen i morgen.....nå tar denne moren seg en høneblund for nok en travel dag står for tur imorgen. Klemmer i fleng :-)