Ny uke og flere kurs

Jeg kom over en blogg som bekrefter hvorfor det er viktig å holde kurs i blogging, som er noe av de kurset jeg holder om dagen gjør. Les den gjerne her.

Skjermbilde 2013-03-11 kl. 08.41.05

Jeg lånte bilde fra bloggen for å illustrere bedre. Den viser i prosent hvor mange som faktisk kjøper via en blogg, og Facebook like så. Det er så viktig å være SYNLIG på nett med en tildels personlig, men og forretningsmessig, blogg som synligjør hvordan DU og DIN bedrift jobber. De som leser blir kjent med deg og det du driver med, og hvis en da i tillegg klarer å gjøre med buisness så er det vinnvinn for alle parter.

Jeg har nå flere kunder enn noen gang og jobber masse. Jeg elsker å vise de som trenger det mulighetene som ligger i markedsføring på nettet, og det som er GULL er prisen! Det koster så lite i forhold til det en vanligvis betaler for markedsføring i avis og lignende.

Det er mange gode råd en må ta med seg på veien, og heldigvis har jeg tråkket i de salatene som en kan tråkke i, ergo mine kunder slipper. Bare denne helgen har tre kunder tatt kontakt via sosiale medier fordi de ønsker opplæring i dette, og da er en på vei. Nå gjelder det å skape deres SYNLIGHET nyttig slik at de skaper dialog der de skal skape det og dermed tjener mer penger.

Jeg elsker å jobbe som jeg gjør nå, og det beste er at jeg styrer arbeidsdagen min helt selv. LIKER! Det er så mange flinke grundere i landet vårt som virkelig trenger å SYNLIGGJØRE produktet sitt mer, og etter en workshop sammen så får de mange AHA opplevelser. GØY! Jeg bretter opp armene og skal Skype med to av kundene mine nå straks. Ikke rart jeg elsker sosiale medier.....det viser seg å funke helt perfekt!