Ny kunde i #SYNLIGHET på nett

Jeg har rigget klar det som trengs for nok en workshopdag i SYNLIGHET på nett. Laptop på kjøkkenbordet, storskjerm for at vi skal se det som trengs, to kaffekopper, vann og masse energi. Jeg gleder meg til å vise Norsk Alpakka hvordan de skal tenke på sosiale medier og ikke minst få et system på det de gjør. Blogg, Facebook, Twitter, Instagram og LinkedIN.

En workshop svarer på mange spørsmål:

  • HVORDAN en skal bruke sosiale medier for egen synlighet på nett.
  • HVOR en skal bruke energien sin for å gjøre suksess.
  • HVORDAN en bygger nettverk via sosiale medier
  • HVORDAN en får flere kunder og dermed tjener mer penger
  • HVOR finner en kundene.
  • HVORDAN en skaffer seg tradisjonell PR ved bruk av sosiale medier
  • HVORDAN blogge for å skape synlighet
  • BLOGGINNHOLD som fenger

norsk alpakka trinegrung.no

Disse skjønne dyrene skal nå bli bloggmat, og jeg håper og at Anne Line som kommer ser verdien i å lage Youtubefilmer...for vi vil vel se disse søte skapningene på film? Jeg gleder meg til å bidra, det er helt sikkert!! Tusen takk for deling, det setter jeg stor pris på. Kanskje du kjenner en grunder eller liten bedrift som trenger å skape egen SYNLIGHET PÅ NETT?