Kreative dager med deadline

Det lysner og solen begynner å varme. Det våres, og hva er ikke å nyte av alt det herlige som ligger foran oss!!?Rent bortsett fra bjørkesesongen da. Den hater jeg, men innser at kampen er tapt og allergimedisininntak startet idag. Puh. Merker du noe kløe? Kjente det i øynene imorges når jeg luftet vettet en times tid. Stod opp sammen med solen.

20130321-153308.jpg

Idag er lanseringsdatoen satt. Det er så mange som undrer over dette med blogging og hvordan bruke det til inntjening og profilering, at kursene/workshopene mine lanseres snart i videoformat. Da kan du sitte hjemme i din egen stue å ta kurset mitt samt medfølgende arbeidsoppgaver. Du blir ekspert på blogging med andre ord! Og hvordan du skal mestre dette lett. Trenger du struktur i din kommunkasjon online, og lære hvordan din bedrift tjener mer penger ved riktig bruk av sosiale medier? Kanskje sitter du alene om det meste og ikke aner hvor du skal begynne? Alle startet et sted så kanskje du skal begynne ved å legge igjen mailen i boksen under her så får du info når kurset starter.

Nå skal ettermiddagen nytes med gode samtaler og skråblikk på livet. Energien er på vei, I got to wear shades cuz the future is so bright! Her ordtak, ikke sant?

20130321-153712.jpg Fikk dette bildet på Facebook idag fra konferansen i Stavanger hvor jeg var stolt foredragsholder om SYNLIGHET på nett

20130321-210223.jpg