Hva er et lærerikt foredrag?

De fleste av oss, både du og jeg, har vært på en del foredrag gjennom karrieren vår. Det er mange kjedelige foredragsholdere hvor hverken innhold eller måten det presenteres på fenger. Det vil ikke si at vedkommende som utfører jobben ikke er flink, men kanskje scenen ikke er stedet for han/henne?

Jeg sitter og skal forberede flere foredrag jeg skal ha i tiden som kommer. Deler av de skal og presenteres i videoene som kommer i kursene mine og de må være bra. IKKE kjedelige, ikke for mye, ikke for lite, de må være akkurat passe og IKKE MINST LÆRERIKE for de som hører på.

Skjermbilde 2013-02-17 kl. 21.10.58

Jeg har satt av dagen til dette og skal bruke en del timer på å få bilder og innhold på plass. Hva slags foredrag liker du? Hva lærer du mest av? Skal det være masse energi på scenen, videoer, bilder, hvor langt?

Jeg vet hvordan jeg skal rette det mot gruppen jeg prater til, men trenger litt input til hvordan du kanskje synes du lærer mest? Tips? KOMMENTER! Jeg vet jo dere er her og kjekt om du legger igjen et spor, ellers kommer jeg og tar deg. Bare nevner det.