Foredrag #WebForum

Det er stas å holde foredrag, jeg liker det veldig godt. Men i dag sitter jeg med litt nervøs mage for jeg skal snakke om det å "leve" et liv på nettet, noe jeg gjør til en viss grad. Jeg driver mye dialog på online og får nye venner i de ulike mediene hver eneste dag. Liker best å kalle de venner....følgere høres ikke norsk ut, synes jeg. Tanker?

Grunnen til at jeg er nervøs er det flere årsaker til. Jeg skal holde foredrag på WEBFORUM, ergo det er mange flinke nettfolk i salen, og det er så lenge siden sist jeg snakket foran såpass mange mennesker og det stresser meg. Jeg holdt på med klærne en time i morges! EN TIME!!! Folk tror sikkert at jeg er skråsikker når det kommer til å kle meg, for jeg ender som oftest opp å se helt grei ut, men MØKK  jeg hater det, virkelig.

Bilde tatt 15.03.13 kl. 10.17 #3

Sitter på cafe i Asker og forbereder meg. Bygger opp selvtilliten og håper jeg treffer med måten jeg velger å fronte temaet på...Trines sosiale medier liv. Jeg vet ikke hvorfor de ønsker  jeg skal snakke om akkurat dette, de fleste av oss har jo et Facebookliv, ikke sant? Men det var bestillingen så da gjenstår det å levere. Jeg får fylle på med energi og sørge for at de sitter igjen målløse. GULP!

Etter foredraget skal jeg møte Trinny&Susannah sitt crew.....TJOHO. Håper usikkerheten rundt det å kle meg snart er en SAGA BLOTT!