Å leve av Facebook

Det er faktisk mulig, å leve av nettverket på Facebook. Jeg gjør det i dag og har funnet min vei for hvordan jeg skal jobbe videre. Det meste skal foregå online og kundene skal kunne kurses via video her på bloggen min. Jeg er helt yr og sitter nå med presentasjonene som skal vises i kursene. Hvorfor blogge, hvordan tjene penger online, hvordan bedriften skal skape synlighet via blogg, spisse tema, spisse overskrifter, innhold som fenger, bildebruk, innhold etc etc.

Skjermbilde 2013-03-28 kl. 08.14.37

De fleste bedrifter, liten eller stor, må tenke nytt når det gjelder markedsføring av seg og sitt fremover. Nettet har gjort en voldsom endring de siste årene, og med sosiale mediers inntog er mulighetene enorme hvis en bruker verkstøyet riktig. Les mer HER hvor jeg blogget om hvem kurset er for.

Hvem er dette kurset for:

Du må være åpen, nysgjerrig, lærelysten, raus og like å bli inspirert. Det er IKKE for deg som er redd for folk med energi (det har jeg mye av), ikke tåler ironi, er kritisk til det meste og analyserer deg i hel. Er du politisk korrekt er det heller ikke et kurs for deg.

Stokkavannet trinegrung.no

Jeg sitter rundt kjøkkenbordet til min mor. Nykokt kaffe, sol som steiker inn vinduet og treningstøyet er på. Stokkavannet skal nytes med nylaget Spotifyliste på ørene. Dette blir nok en bra dag i den beste påsken på mange år! Ha en deilig dag!!!