Jeg hjelper deg å få din bedrift synlig!

Synlighet på nett. Få en blogg/nettside/nettmagasin mange leser og dermed skape suksess for deg og din bedrift! Skapes det med en sexy overskrift? En tabloid vinkling på overskriften, hjelper det?

Det hjelper ihvertfall å bli den det snakkes om, og få andre til å promotere deg og ditt brand på nett. Du tror kanskje at dette koster masse og ikke har midlene å bruke på markedsføring? Kanskje sitter du og leser mine skrevne ord akkurat nå og ser at blogg er en genial måte å nå ut på, men du aner ikke hvordan du skal komme i gang eller hva du skal skrive om?

Det skjer fort på nettet og du er ikke alene om å synes at det går fort i svingene. Mange sliter med å spisse budskapet sitt for deretter igjen skape suksess for seg og sin bedrift. Jeg mottar daglig mail og henvendelser fra kunder som er frustrert over å ikke nå ut med budskapet sitt. De har masse kunnskap de ønsker å dele, men får ikke følgere. De får ikke andre til å dele innleggene sine eller å skape engasjerende innhold.

Markedsføring i nye medier

317946_380720642018677_1892315693_nAlle starter et sted, og det å markedsføre seg på sosiale medier er forsatt ganske nytt.

Jeg opprettet min blogg for over åtte år siden, har tråkket i alle salater flere ganger og ble ledd av når jeg fortalte at jeg skulle ha min egen nettside. Den gangen jobbet jeg i Kanal 24 og jeg husker enda latteren i rommet når jeg fortalte jeg skulle begynne å blogge på mitt eget domene.

"Flytt til USA" , "Du er gærn, Trine", "Hva i alle dager skal du med det?" var setningene som kretset rundt meg. Alle flirte godt, og jeg følte meg litt dum hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg slet med å tro på min indre magefølelse fordi alle mente noe om mitt valg.

I tillegg var det kommentarfeltet. Gulp. Det var skikkelig skummelt. Jeg har ingen formell utdannelse og skriveferdighetene mine var IKKE bra den gangen for åtte år siden. Jeg sier ikke de er perfekt i dag heller, men bedre har de ihvertfall blitt, uten tvil.

Ikke kunne jeg redigere bilder, ta bilder, design, Facebook, Twitter, jeg kunne ingenting av dette, men valgte heldigvis å stole på magefølelsen min. Jeg bygget opp mestringsfølelse via det å bruke tid på nettet, og sakte men sikkert fikk jeg det i fingrene. Lærte meg alt selv fra bunnen av og er stolt over det jeg har fått til idag.

Bloggtoppen

Jeg har gjort tabbene. Jeg har funnet de geniale løsningene. Jeg har vært på bloggtoppen. Jeg har en teft for hva som trekker folk, og hvordan en skal spisse seg ved blant annet å være personlig, uten å bikke over til å være privat, for å nå ut med sitt budskap. Ergo så har jeg mye å lære bort og det gleder jeg meg til å gjøre enda mer! Jeg har gått fra å være en pratende programleder i radio og TV, til å bli en ekspertkommentator innen sosiale medier, nettverksleder i Virke hvor jeg veileder Norges største bedrifter i faget, startet eget AS, og har 30 000 følgere i sosiale medier.

Jeg ønsker å bidra personlig og derfor dette kurset nå. Jeg ønsker å vise deg de geniale løsningene jeg har lært meg, alle triksene for å skaffe deg og bloggen din PR , hvordan du knytter kontakter og bygger relasjoner i sosiale kanaler, hvordan du får følgere og ikke minst hvordan å få andre til å dele ditt innhold. Jeg viser deg hvordan du skaper engasjerende innhold på din blogg/nettside og hvordan sosiale medier vil gi deg trafikk.

Unik sjanse

Det første kurset mitt er unikt og det er kun plass til 10 stykker. Fire plasser er allerede tatt, ergo det er kun seks igjen. Hva inkluderer dette kurset:

  • Vi jobber sammen, du og jeg alene, en hel dag hvor vi spisser deg og din kommunikasjon, og går igjennom hvor du skal bruke din tid på nettet.
  • Du blir en del av mitt nettverk og en lukket Facebook gruppe hvor fokuset er å utvikle hverandre videre
  • I tillegg til en hel dags workshop blir det 4 oppfølgningstimer på Skype
  • Full tilgang til hele kurset mitt når det lanseres i midten av mars (mange videoer som nå spilles inn)

Når jeg jobber med store bedrifter koster en slik workshopdag 25 000, men disse seks plassene på kurset del 1 selger jeg for 9 800 kr stk. Alt over inkludert.

Facebook 0402.2013

Hvem er dette kurset for:

Du må være åpen, nysgjerrig, lærelysten, raus og like å bli inspirert. Det er IKKE for deg som er redd for folk med energi (det har jeg mye av), ikke tåler ironi, er kritisk til det meste og analyserer deg i hel. Er du politisk korrekt er det heller ikke et kurs for deg.

Jeg ønsker å jobbe med mennesker som ønsker å se muligheter og gjerne gründere.

De første seks som mailer meg på trine@chills.no blir kontaktet innen kort tid. Jeg gleder meg virkelig til å bidra!

Disse to var på kurs hos meg igår, veldig stolt over tilbakemeldingene!!! Begge grundere som har hver sitt unike konsept. Forteller mer om de senere!

Tilbakemeldinger 1 2013