Nytt kurs, nye løsninger

Disse dagene med kursdeltagere gir meg så masse! Jeg får energi av å lære bort hvordan de skal bruke blogg for å markedsføre seg og sin bedrift, hvordan de skal knytte kundene tettere til seg ved riktig bruk av sosiale medier, hvor pengene finnes på nett, og ikke minst hvordan de skaffer seg PR, omtale og SYNLIGHET på nett. Jeg elsker ordet SYNLIGHET...det sier så masse om det jeg driver med!

Igår hadde jeg besøk av Elsa i Tailorheaven (nettsiden deres er ikke helt ferdig, det tar nye bilder i dag faktisk, men konseptet deres er dritkult) Hun og moren har lansert en side hvor vi kan designe våre egne kjoler, sko og dresser! Jeg ble helt målløs når jeg hørte om konseptet og gledet meg virkelig til å hjelpe de å bli mer SYNLIGE på nett. De trenger trafikk, dialog og PR. Lett jobb for meg, og heldigvis var Elsa meget lærevillig.

Skjermbilde 2013-02-23 kl. 10.34.40

Vi brukte store deler av dagen til å sette henne inn i Wordpress,  publiseringsverktøyet de skal bruke når de blogger, innhold, hva de skal blogge og når, bildebruk, video, bygge Facebooksiden deres videre, og ikke minst Instagram. Vi var innom Twitter for å vise de mulighetene som finnes og ikke minst hvordan Tailorheaven kunne komme i dialog med flere. Elsa er en 23 år ung gründer og omtrent like teknisk som  meg. Enkel kunde med andre ord, med  en ståpåvilje, og lyst til å lykkes, uten sidestykke! Jeg blir alltid stum av beundring når jeg treffer unge jenter med bein i nesen som virkelig vil noe og bare gjør det!

Hvis noen hadde sagt til meg for to år siden at disse kursene jeg har nå skulle gi meg så mye energi og glede, så hadde jeg ikke trodd de! Rett og slett. Jeg tenkte aldri på denne måten å jobbe på og nå er jeg så glad for at jeg hev meg rundt og gjorde dette. Jeg tenker at alle kan det jeg kan...men jeg ser jo at veldig mange ikke helt skjønner hvor de skal komme igang. Det er faktisk det som går mest igjen....HVOR BEGYNNER JEG PÅ SOSIALE MEDIER!? Hva gjør jeg og hvor?

Jeg har nå skisset opp en plan og gleder meg til lansering av nytt design, masse videoer, kurs, webinarer og mye mye mer. Jeg har ikke hatt så mye energi som nå på veldig veldig lenge....så derfor ender jeg opp å takke bloggen! Du og bloggen har gjort dette mulig for meg, så tusen takk. Du fordi du leser og kanskje deler innleggene mine videre slik at andre hører om mine kurs, og bloggen fordi jeg har holdt på så lenge og fått en unik kompetanse på dette området.

Jeg er veldig takknemlig og skal forsette med denne godfølelsen lenge. Endelig er batteritappere i livet mitt en saga blott.....I need shades for the future. Klemmer i fleng fra meg. Nå venter skitur!