Nytt design og nytt foredrag

Vel hjemme fra Ål og planlegging av uken som kommer gjennomføres. Jeg er nøye på skikkelige lister over alle gjøremål, setter en gjennomførbar plan for hver dag og sørger selv for å følge den slavisk. Det har virkelig gitt meg en bedre hverdag når jeg strukturerer dagene slik og det er kun opp til meg selv å følge opplegget. Men det hjelper meg og funker for meg, ergo viktig å forsette med.

Idag fikk jeg endelig en liten sniktitt på designet som er på vei til sidene mine. Hele bloggen gjøres om og jeg elsker denne prosessen. Den blir ikke bare en blogg lenger, men en lekeplass for lærelystne. Når alt er på plass skal jeg lage en video for å forklare alt, men jeg tror du blir meget positivt overrasket. Bare se logoen som jeg har fått meg:

Skjermbilde 2013-02-17 kl. 21.10.58

Jeg ELSKER denne fargen. Jeg landet på en slags oransj, rød, rosa. Logoen, som er en av og på knapp, kommer i mange ulike farger på bloggen og blir gjennomgående hele veien. Den er enten en av og på knapp, eller en G. Mest av alt gleder det meg at det blir endelig en helhet på alt nå. Mine foredrag, kurs, bloggsider....alt blir i samme stilen og jeg er så spent!

Skjermbilde 2013-02-17 kl. 21.11.26

Jeg blir helt YR når jeg ser dette.....jeg er sååååååå spent! Endelig endelig skal alt på plass innen kort tid! SUPERSPENT!

I tillegg har jeg blitt booket inn på en seminar som jeg gleder meg sykt til. En konferanse for de som ønsker å videreutvikle seg på mange måter, se gjerne videoen til Gry HER. Jeg skal holde foredrag sammen med flotte andre, de kan du lese mer om HER. Det er forsatt billetter igjen for de som ønsker å være med på en helg du aldri har opplevd maken til....les om andres opplevelser HER.

Skjermbilde 2013-02-17 kl. 21.12.18