Kurs, foredrag og Stavanger

20130208-074332.jpg Myhregaarden hotell tar alltid godt vare på meg når jeg er i Stavanger. De har faktisk verdens beste senger og alltid veldig hyggelig betjening.

Det var mange som lurte fælt på kurset jeg blogget om igårDette er et kurs hvor din bedrift, liten eller stor, lærer å markedsføre seg via nettet og sosiale medier. Hvordan, hvorfor, hva en bedrift skal blogge, og ikke minst hvordan den ansatte (du som gründer) eller de ansatte skal bruke dette mediet som arbeidsverktøy for å relasjonsmarkedsføre bedriften.

Det er så mange som tror det er så vanskelig, men det er det ikke. Kurset mitt blir en hel dag sammen med meg hvor vi spisser hvordan din bedrift skal gjøre det og vi går nøye igjennom arbeidsverktøyene en bør bruke.  Det er forsatt en ledig plass, mail meg gjerne trine@chills.no.

Men nå til denne ballen, SE den desserten dere! Jeg var ute og spiste med Heidi Jeanette Nygård i Region Stavanger som jeg alltid treffer når jeg er i byen. Hun er en fest rett og slett. Vi ente på Renaa som er ny siden jeg bodde her, nesten hele byen min er ny forresten.

20130208-074349.jpg

 

Grunnen til Stavangerturen var foredrag for studenter på en grunderkonferanse kalt Jentemiddagen. FOR en gjeng og FOR en energi i rommet. Jeg var heldig som hadde Ragnhild (nr to fra venstre) på scenen før meg for da fikk jeg energi til å "bare jørr det". Jeg var litt nervøs siden det er en stund siden jeg har holdt foredrag for så mange mennesker. Men det gikk fint, tror jeg ihvertfall. Ragnhild er grunder bak Inped og jeg har ikke sett henne siden skoledager, GOD energi!

20130208-074404.jpg

 

Ruslet tilbake til hotellet gjennom byen. Måtte se litt på gatene, kjenne på lukten og bare nyte. Jeg må innrømme at jeg sytten år etter jeg flyttet forsatt savner Stavanger. Jeg elsker Drammen, men Stavanger vil alltid være veldig nær mitt hjerte.

20130208-074421.jpg