Kurs med mersmak

- Hva innebærer egentlig et slikt kurs hos deg, Trine? Denne mailen fikk jeg i dag fra en frustrert gründer som virkelig slet med å markedsføre seg og sitt produkt. Ja, jeg ser at alt jeg gjør på autopilot ikke er gitt for hvermannsen. Så derfor en liten forklaring fra meg.

Jeg ser at ikke alle ser hvilket genialt sted blogg er for egen markedsplass. Om du er coach, helsefremmer, produktselger, sjef i eget selskap eller hva det nå skulle være, så bør blogg være ditt nye "hjem", din nye levende nettside. Det er på bloggen du skal kommunisere din kunnskap, dele av og om deg selv, dine reiser og opplevelser, dine erfaringer. Det er viktig å kategorisere den riktig for enkelt å finne frem, finne riktig domene for å nå riktig ut og søkeoptimalisere det hele, lære seg de enkle triksene og verktøyene for å gjøre dette enkelt. Mange tror at det er så vanskelig, men NEI, det er ikke det.

Bilde tatt 15.02.13 kl. 21.06

Jeg vet, steinfin på håret. Jeg har så mye hår at jeg sikkert kan fylle fem koster, sånne utekoster. Må klippe meg til uken. KARI!

Alt er vanskelig når en ikke kan det,  og jeg lover, jeg var superamatør før, men etter 8 år har jeg nok å lære bort. Etter at bloggen din er på plass, din nye "hjem", så skal du få besøk hit for å vise "varene" dine. Hvordan får en så trafikk? Jo, driver dialog på nettet i de sosiale mediene som Twitter, Facebook, Google+, Instagram eller andre steder. Skap relasjoner med andre mennesker, hjelp de med din kunnskap, bygg nettverk. Derav skaffer du "hjemmet"/bloggen din besøk og trafikk. Knytt til deg de du ønsker å jobbe med, de som trenger din kunnskap, og vips....MONEY IN THE BANK! Eller på norsk, bedriften går bedre.

Idag hadde jeg besøk av Marit, nok en herlig gründerkunde. Hun var kul, instant kjemi og skravla gikk. Hun sluttet i sin trygge faste jobb, ga opp fast inntekt, droppet faste arbeidstider og lange møter uten mål og mening. Nå skal hun skape sin egen synlighet på nettet med mine tips og triks. Hun skal være Bedriftsplanlegger og hjelpe andre å strukturere forretningen sin. FLINK DAME!

Hva har jeg så hjulpet henne med i del 1 av kurset? Først satte jeg henne inn i hva blogg er, hva sosiale medier er, hva som funker og ikke, hvordan hun skal kommunisere, hvordan hun skal selge via bloggen, hvordan hun knytter dette sammen med bruk av sosiale medier som Facebook og Twitter etc. Mange enkle tips og triks på veien er gitt videre og jeg HOPPER av glede. Det er så gøy og jeg føler virkelig at jeg gjør en forskjell for mennesker. Marit mente hun ville brukt et halvt år på alt hun lærte av meg på en dag....nå er og Marit snart SYNLIG PÅ NETT og jeg er hoppende glad. Hjertet hopper over noen hakk og energien flommer over! TJOHO!

Neste uke venter to nye kurs og jeg bare gleder meg! Nå er det helgekos med ungene, og Idol på TV. Imorgen skal jeg ROCKE Ål med en god venninne og jeg lover å lage bakoversveis på de fleste jeg møter. Farlig mye energi om dagen, håper du liker bloggingen om dagen!

Synlig på nett

Morten Abel har nå skiftet låt...det er nå "Tulipz" som gjelder!