Forberedelser, domenelek og Oprah-tanker

Jeg er litt gal, men samtidig så følger jeg alltid magefølelsen min. Hvis magen sier jeg bør gjøre noe, hvis noe føles fornuftig ut, så bare gjør jeg det. Jeg setter i gang, bretter opp armene og elsker følelsen av å ha et klart mål, en retning. Det var litt sånn når jeg så linken på Oprah sin hjemmeside "calling all moms around the world". Jeg var mor i et av verdens beste land å være mor i, og i tillegg hadde jeg vært Oprahfan så lenge jeg kunne huske. Jeg fikk et "kall" og mailet henne (eller teamet hennes) hver dag i 29 dager. Jeg hadde et mål, en retning, a mission om du vil, og jeg gjennomførte.

Jeg gjorde research, snakket med mine amerikanske naboer om morsrollen i Norge, tenkte at jeg hver dag måtte by på noe mer enn bare mine synspunkter på det å være mor, og tydeligvis så fenget det, for dag 29 kom mailen "you are under consideration to be on the show". Jeg kastet alt jeg hadde i hendene og tok en skikkelig krigsdans! I DID IT, I DID IT!! Men hva hadde jeg egentlig klart?

Er ikke vi alle laget litt sånn? At vi setter oss et mål, veien dit er morsom og givende, menså klarer en ikke alltid å nyte det når det først går i oppfyllelse? Jeg er nok et menneske som trigges mer av "veien dit" enn når det først skjer, har du tanker om hvorfor det er slik? Hva kan en gjøre for å nyte nuet mer og ikke kaste bort følelsen og gleden en har hatt ved å jobbe seg mot et mål?

Jeg jobber meg alltid mot et mål, har en visjon og skal dit jeg vil, men jeg skal jammen la meg selv nyte seirene litt mer. Jeg undres stadig i hvorfor jeg er laget slik at jeg ikke lar meg selv feire og klapper meg på skulderen? Hvorfor heier jeg aldri mer på meg selv og det jeg faktisk får til? Her må det endring til, og jammen er det ikke bloggen som igjen får meg til å reflektere over disse sidene ved meg selv. Så igjen, takk bloggen. Jeg er et menneske som trigges av å inspirere og motivere andre, jeg liker å dele av meg selv uten at jeg dermed er privat her på mine nettsider. Disse sidene er min reise, min utvikling og mine tanker. Jeg setter stor pris på at du finner noe du liker!

TImeline trinegrung febr 2013

Jeg har et mål nå, en klar plan for hva 2013 skal tilby meg. Jeg har 10 punkter som skal realiseres og jammen ser det ikke ut til at to av punktene allerede er godt i gang. Disse kursene jeg holder i SYNLIGHET PÅ NETT er allerede lansert, jeg spiller inn videoer  til kursene som skal lanseres på nett her på mine sider , OG kroppen er noe lettere. Mer fett og mindre karbo, det er veien for meg. Litt is av og til, en sjokolade i ny og ne, men planen tilsier at det ikke blir for ofte eller for mye.

Jeg har mange gode tips vedrørende synlighet på nett. Ser du boksen under her? Hvis du legger igjen mailen din så sender jeg deg noen i postkassen din, helt gratis. Vi liker ting som er gratis og jeg har laget det helt sjæl. Ps, jeg har kjøpt 100 domener det siste døgnet....og alle pekes inn til Trinegrung.no. Jeg er litt gal, men jeg sa jo jeg hadde en plan. Dette er den del av den...hoho. Ha en finfin søndag!