Lets rock'n'roll ladies!

Ifjor var jeg en del av foredragsholderne på Womens Weekend og heldigvis var de så fornøyd at de valgte å hanke meg inn i år også. Dette er en helg for oss damer som vil lære litt om trening, dans, ta SPA, gå tur i fjellet, nyte en helg med gode venninner, delta på interessante foredrag. I det hele tatt skjemme oss bort litt.

Ifjor var jeg der kun et døgn, men iår skal jeg være der hele helgen. Både for rekreasjon, SPA, fjellturer og kos, men og for å snakke mye om sosiale medier og markedsføring på nett. Jeg ønsker SÅ og bidra til at både grundere som meg selv og andre ser verdien av å skape noe unikt på nettet. Denne helgen treffer jeg mange kvinner som ønsker slik inspo og derfor takket jeg JA når de ringte.

Det hele går av stabelen 3-5 mai på Norefjell SPA&Resort og er en opplevelse. Både hotellet, maten og stedet er verdt turen. Jeg skal prøve  samle mine venninner og dra sammen med en gjeng. Gjett om jeg gleder meg. Kanskje du kan gjøre det samme kjære leser?

Meld deg på HER og les mer om arrangementet HER. Kjekt er det, så ikke nøl om du har frihelg!

Skjermbilde 2013-01-18 kl. 12.53.11

Nå setter jeg meg på toget til Oslo for å treffe en STOR gjeng med andre kvinnelige gründere. Både spent og litt nervøs. Jeg kjenner ikke så mange der og da er jeg alltid litt usikker. Helgene mine er stort sett forbeholdt mann og barn.....liker egentlig det best. Men i kveld får jeg se om sko med litt hæler passer og kanskje en rød jakke. Tørr jeg det? Jeg får la det stå til! Sees vi i mai?

HER kan du se bildet fra ifjor!