Leken på Instagram

20121104-090045.jpg

Vi leker oss på nettet. Vi kommuniserer med venner på Facebook, følger samfunnsdebatten på Twitter, deler faginformasjon på LinkedIn, og photoshoppper fine bilder på Instagram. Alle gjør noe i de sosiale mediene nå, og om ikke lenge er nok dette et eget fagfelt på skolen.

De unge i dag bruker mye tid på Instagram. De deler bilder fra hverdagen sin og mange av de har ufattelig mange følgere. Noen av bloggerne i teamet til Chills har over 70000 følgere og det er uhorvelig mange mennesker. En hel by faktisk!

Men dette bilde må jeg dele til skrekk og advarsel. Når en kjent artist har mange unge følgere forplikter det. En kan IKKE ta frem mobilen på fest og legge ut bilder som dette. Det er rett og slett ikke greit!

Jeg er sikker på at Alexandra Joner og finanskjæresten hennes Runar Vatne hadde det morro når de tok bildet i de sene nattetimer, men sett av andre blir det tacky og feil. Helt feil!

Bilder med skytevåpen er det verste jeg ser og føler virkelig for å dele dette til skrekk og advarsel: på fest lar en Instagram-app’en være lukket!

 Innlegget har blitt endret litt. Kanskje det var i overkant å be folk dele innlegget på Facebook, men det gjør jeg nå med stort sett alle innlegg.