Ny form for kunst?

Jeg må si jeg blir fasinert. Dette har blitt et fenomen på Youtube, disse unge jentene med sin ekstreme trang til å ligne alt annet enn seg selv. Animerte østenlignende figurer er rollemodellene , og uansett meninger om de så vil jeg gi honør til sminkeferdighetene. Jeg tviler på at Jan Thomas hadde klart det samme, hehe.

 Når jeg ser videoen som jenta har laget så ser jeg så  mye mer. For det første er jenta ekstremt beskjeden og forsiktig. Jeg tviler på om dette er et ekstremt behov for å bli sett. Klippingen og måten filmen er laget på vil jeg nesten kalle en form for kunst. Og denne kunsten funker på Youtube. Folk blir nok både fasinert av sminken, det ekstreme, men jeg må og si jeg liker det vakre, sarte ved det. Hun er flink på sin litt ekstreme måte. Hva synes du?

 

For oss norske kvinner som omtrent ikke sminker oss kan vi kanskje bli litt insirert til å pynte oss litt mer?