Travel gründer, men elsker det!

Det har vært en travel uke for unge lovende. Jeg springer fra det ene møtet til det andre og føler jeg knapt nok får tid til å spise. Ikke at jeg savner akkurat det, har sluttet å spise helt nå, garantert superskinny sommeren 2013. Bare nevner det.

Helsen begynner å kjenne presset når det stormer som verst om dagen, og nattesøvnen reagerer deretter. Jeg sover dårlig om dagen noe som sier meg at stressnivået er litt vel høyt. Imorges våknet jeg klokken 0500, og det første som gikk gjennom hodet mitt var: er Chills sitt nye design på bloggen lansert? Husket jeg alt igår?  Sånn kan jeg ikke ha det for lenge, men en liten stund til går det veldig bra kjenner jeg.

Jeg så en ufattelig inspirerende video igår, og hva som skal til for å oppnå suksess. Jeg er så enig med innholdet, for alt starter med et engasjement, en ståpåvilje, gode ideeer og gjennomslagskraft. I HAVE ALL OF THE ABOVE! Bare nevner det. Igjen. Ergo, Chills vil rocke universet innen kort tid!

Jeg har de siste kveldene sittet med det nye designet til Chills sin blogg, og endelig er det klart! Ekstra stas at de ansatte og har begynt å blogge!! Ida er førstemann ut, les hennes innlegg HER.

Hva synes du om designet?