Hvordan få brystene til å se større ut?

Jeg ler meg i hel av denne dama. Lenge har jeg fulgt hennes videoer og hun er bare hysterisk morsom. Hver onsdag laster hun opp nye morsomme monologer og nesten hver og en er bare herlig. En må kanskje forstå ironien hennes, men det gjør vi jo?

Hun tuller og tøyser en del med det meste, og mye hverdagsgreier som hun virkelig tar på kornet. Hun gjør narr av de mest absurde ting, men alltid klarer hun å gjøre det gjenkjenbart for de fleste.

Har du sett videoene hennes før? Denne under er sett av over 16 millioner, så muligheten er der. Hun heter Jenna Marbles og har en Youtubekanal med over 759 781 745 visninger totalt. Det er helt villt mange som følger henne.

Her er videoen hvor hun gir oss kvinner svært aktuelle tips. Dagens tips, hvor forfalske at brystene blir seesnde større ut (om det er ønskelig hehe)