Kreative fotoalbum

Jeg kom over denne siden via HansPetter sin blogg og digget den med gang. Genialt å faktisk kunne bruke bildene en tar på Instagram til noe positivt. Gjenbruk rett og slett, utover den geniale mobilapp'en som Instagram faktisk er. Jeg digger Instagram, er du der?

På Blurb, som siden heter, så kan du lage fotoalbum av dine bilder. Både de du har lagret sentralt på datamaskinen, de du tar på Instagram, de du lagrer på Flickr, eller andre steder. Du kan redigere mye og gjøre albumet veldig fint. Jeg er helt frelst og satt i hele går for å lage et album som skal gis til noen som har bursdag snart.

 

 Idag har de aller fleste en mobil som tar helt greie bilder. Vi knipser bilder på farten, redigerer de, deler de sosialt på Twitter eller Facebook, og da er viktig at disse bildene brukes til noe. Vi må ta vare på disse øyeblikkene og det gjør du lett ved å lage et album.

Det er enkelt å komme igang. Logg inn med din Instagramkonto, bildene dine derfra hentes automatisk, begynn og legg de i den rekkefølgen du ønsker, rediger album og bestill. I følge HP tar det ca en uke før albumet er i postkassen din og koster kun i underkant av 250 kroner. Det kommer litt an på hvilket album du velger, men dyrt er det ikke uansett, synes jeg.

Del gjerne innlegget med dine venner som bruker Instagram. Ha en finfin dag!