Tirsdag 8 mai

Det er frigjøringsdag og dagen startet ikke bra. De holder på å pusse opp i etasjen under Chills og det medførte at vi startet dagen UTEN nett! Gutta i etasjen under har revet ned ALLE ledninger, og det er litt krise for oss. Dette medførte at vi endte opp på cafe med åpent nett. ARG! Heldigvis skal det fikses til i morgen. Vi kan IKKE jobbe uten nett! Enda en "gladnyhet": vi må bytte kontorer, IGJEN! Hele huset skal restaureres og prisen dobles. Men det løser seg, null stress.

Gledelig at vi har en ny blogger i teamet vårt som snart lanserer siden sin. Lars Bohinen skal begynne å blogge for Bloggteamet vårt , og så snart han har lært seg alle mekanismene skal jeg linke til han. Veldig hyggelig fyr med mye på gang. Vi sitter på cafe i skrivende stund og øver på hvordan dette skal gjøres. Bilder skal redigeres, tema skal på plass, innhold og kategorier må en bestemme seg for.....og fanpage på Facebook. Den er jeg ferdig med, men ikke offentlig enda. Han vil gjerne skrive litt før alt lanseres.

Nå skal vi i et spennende møte med et stort interiørfirma. Jeg kjøpte mange lamper derfra når vi pusset opp og deretter tok de kontakt. De ville lære mer om blogg og sosiale medier, og vi gleder oss veldig. MASSE fine ting på siden deres HER.

Blogges senere!