Musikk setter stemningen

Jeg har alltid elsket musikk og brukt masse tid på musikk. En naturlig del av jobben min når jeg tidligere jobbet i radio, og mitt øret for kommersielle hiter kom alltid godt med. Jeg kunne tidlig høre om en låt kom til å klatre på hitlistene, og ørene var såpass verdsatt i NRK Petre at min sjef fra den tiden omtalte de i attesten min. Jeg satt i juryen i Spellemannsprisen to år på rad samtidig som jeg styrte roret i Poprush på NRK Petre. Ja, dette er jeg stolt av og da skryter jeg. Unorsk kanskje, men hvis jeg ikke skal få være stolt av det skjønner jeg ingenting.

Belinda som jobber i CHills "kjeftet" på meg sist uke. Hun var sint fordi jeg ikke ser  alt jeg faktisk har fått til i min karriere. Jeg ser bare fremover. Fram mot neste mål, neste høydare og hvordan jeg skal komme meg dit. - Hvis jeg klarer halvparten av alt du har fått til i din karriere vil jeg være fornøyd, sa Belinda. Søte, snille og alltid ærlige Belinda. Det er så sant akkurat det hun sier. Helt typisk meg. Har alltid helt absurd høye forventninger til meg selv og derfor springer jeg på veggen innimellom. Heldigvis er jeg laget som en sprettball....jeg spretter fort tilbake.

Men tilbake til musikkøret. Denne karen liker jeg. Helt fra jeg hørte hans første singel har jeg fulgt han på nettet. Han lager musikken hjemme på gutterommet så jeg på en reportasje på NRK. Jeg liker stemmen hans og spesielt versene på låtene hans er det noe ekstra med. Bare høre på hans nye singel som heter "Rise". Refrenget er helt NYDELIG! Det er utfordrende i dagens internetsamfunn å leve av musikken sin så derfor håper jeg denne karen virkelig slår igjennom internasjonalt. I mine øyne har han alt. Utseende, musikken, stilen, stemmen. Lykke til DREAMON! Du er i mine øyne på linje med LidoLido, lykke til! Musikken kan du kjøpe på ITunes HER.

Se videoen og NYT refrenget. Liker rap'en og.....det er ikke det.