I dag er dagen!

Jeg har krampe i kjeven. Virkelig! Idag har ikke bare en tråd, men et helt nøste falt på plass! Tre nye kunder på plass for Chills sin del, og i tillegg ser det ut til at et konsept Chills har utviklet blir kjøpt opp FØR det er lansert! GULL! Deilig å se at våre kunder verdsetter våre kreative krumspring !

Ikke nok med det, men den første kunden vi skrev kontrakt med og opprettet en blogg for, hvor vi og er innholdsleverandører, har hatt nesten 3000 besøkende på tre uker! OG de besøkende gjør butikk hos kunden på grunnlag av bloggen! Hvor sykt gøy er ikke det!! Jeg er bare SUPERSTOLT i dag! Grunderhjertet mitt sprekker av stolthet og jeg gliser så krampa tar meg! De som her lest bloggen min lenge vet hvor mye jeg har kjempet de senere årene, og endelig løsner ting. Jeg blir så stolt, så glad, og alt på en gang.

Nå må jeg sluttføre dagens oppgaver og komme meg hjem til mine "små". Minsten har gått videre med laget sitt i Tine-stafetten. Det blir champagnebrus under middagen i dag, vår form for champis! Gratulerer meg selv, Chills, jentene "mine" og ikke minst leserne. TJOHO!