Hvem bestillte snø!?

En lørdag morgen i mai skal en IKKE våkne opp til SNØ/sludd ute! Hvem i alle dager bestilte det? Jeg blir så irritert! Men hjelper det å bruke energi på å irritere seg over noen snøflak? Nope. Derfor velger jeg et positivt sinn i det jeg snart setter meg i bilen. Norefjell SPA&Resort står for tur og Womens Weekend. Syv hundre kvinner samlet på et og samme hotell....det må da bli vanvittig bra!? Jeg skal holde foredrag i ettermiddag, les gjerne litt mer om helgen HER .

Jeg fikk en tweet fra mannen til Caroline (fotballfrue) igår kveld. Han er redd for fruen sin som har sommerdekk på bilen for på Norefjell meldes det om snøfall idag. Har jeg noen lesere i området? Er det snø på veiene?

Jeg setter meg straks i bilen og vil blogge underveis. Ikke akkurat når jeg kjører, selvom jeg sikkert kunne vært truende til å gjøre det, men IPad og kamera er med og jeg er sikker på at det blir mange flotte bilder fra denne helgen! Her blogget jeg fra bilen igår...sønnen spilte kamp og det ble mye venting mellom kampene. Hehe.

20120505-090043.jpg Forerdelig kaldt var det og. Jeg var gjennomfrossen når jeg endelig entret stuen igår kveld kl 2150. Ha en fin fin dag kjære leser, vi blogges snart igjen!