Chills på flyttefot

Chills er på flyttefot og egentlig burde det stresse meg. Men jeg elsker jo å flytte og derfor ser jeg kun fram mot enda en ny epoke i dette nyoppstartede firmaet vårt. Vi har i flere måneder holdt til i flotte lokaler som vi har leid for en rimelig penge midt på torget i Drammen. Men de vi leier av skal flytte og da må vi og ut. Sånn er det. Idag tok jeg jentene med på sightseeing på nye lokaler og de bare: - jippi, roadtrip. Jeg bare: -nei jenter, vi kan spasere bort.

Imorgen skal de to partnerne i Chills være med å se på lokalene vi var å så på. De var SÅ fine! Jeg vil inn dit selvom leien egentlig er litt for dyr for en nystarta bedrift. Vi får grave godt i lommene sånn at vi får råd til dette. Tre fine rom med egen kjøkkenkrok. Et stort rom, et mellomstort og kjøkken/lunsj rom. Perfekt siden vi får male det selv. Jeg gleder meg og skal holde dere oppdatert. Her er ihvertfall bygningen fra utsiden og bildet er lånt fra finn.no sin annonse for eiendomen. Vi får eventuellt de tre vinduene nede til høyre.

I skrivende stund sitter jeg med kjedelig papirarbeid. Jeg hater administrasjonsarbeid og gleder meg til den dagen Chills kan ansette noen til å gjøre akkurat dette. Jeg trenger en assistent som kan ta disse oppgavene sånn at jeg kan gjøre det jeg er best på: nemlig å være kreativ på nettet for våre kunder.

Jeg vet ikke om jeg nevnte det, men når jeg var på Womens Weekend traff jeg Prinsesse Martha-Louise. DET var stor stas det! Jeg har lenge vært stor fan og gleden var stor over dette møte. Hun er tøff som står for det hun tror på, selvom mange sikkert tviler på hennes evner. Jeg beundrer henne fordi hun tørr. Hun visste bedre enn noen hvilken storm som kom i mediebildet og likevel står hun for det hun mener og rikker seg ikke. Det digger jeg. Kudos til henne!

Jeg sykler mye om dagen. Til helgen braker det løs med Norge på langs selvom jeg bare skal være med to dager sammen med Fotballfrue aka Caroline. Gleder meg til skravlings på turen! Tenker vi skal få tømt oss skikkelig for alt vi måtte ha på hjertet.