At the office

Det er vamt og deilig! SOMMEREN ER HER! Jeg blir helt yr, selvom jeg klarte å skrive våryr et sted og mente yr. Det betyr visst ikke det samme. Funny, vi lo så vi skreik her på kontoret. En mister jammen arbeidslysten i denne varmen, og vi sitter alle og kikker ut på solen. Torget i Drammen er så fint på denne tiden av året, skal ta noen fine bilder en dag.

Vi sitter i skrivende stund og jobber med design på Blogghuset. Skal fortelle mer om dette senere, men vi lander en og en avtale om dagen så alt ser veldig bra ut. Vi leter etter lokaler og tenker at det må løse seg snart. Det er tre steder i kikkerten, men som nystarta bedrift er det viktig å holde kostnadene nede. Derfor er det helt uaktuellt å leie et sted som medfører at vi "blakker" oss.

Heldigvis er dette noe som karene i Chills ordner med. Vi fem som sitter på kontoret jobber med kundene våre og administrerer det som skal administreres der. Tre nye kontrakter på plass den siste uken og ting ser lysere og lysere ut.

Planer i Sommer? Danmark venter på meg, men utover det blir det vel hytten. Jeg har så lyst å reise langt bort! Kultur, opplevelse, lite koselig hotell uten masse folk, lange stunder på cafeer hvor en kun ser på mennesker og snakker om livet, drikker litt cava, sommerkjolen blafrer, og livet er en lek. Alt er lystig og enkelt. ALT.

Hva skal du i sommer? Siste uken på Instagram ser slik ut: