Mine mest brukte apps

Sofasliter ikveld etter veldig bra dag hos Virke AS hvor jeg er nettverksleder innen sosiale medier. Den gruppen som er samlet denne omgang er en utrolig inspirerende gjeng med kommunikasjonsledere i store bedrifter fulle av masse engasjement. For en energifull gjeng!

Slike nettverk er faktisk veldig nyttige. Alle deler erfaringer fra sosiale medier, snakker om strategier for bedrifter, hva som funker, hva som ikke. Jeg klarer ikke la være å komme med innspill siden jeg virkelig brenner for faget. hver samling lærer jeg, som deltagerne, noe nytt og stiller en med åpent sinn kan en snappe opp mange gode poeng for sin bedrifts kommunikasjonsmuligheter i sosiale medier.

Men over til apps. Jeg elsker Iphonen min og bruker den veldig mye. I skrivende stund blogger jeg fra den, har laget collagene under m den samt tatt bildene med den. I tillegg er jeg blitt skikkelig hekta på Instagram. Elsker å surfe rundt etter bilder og har de siste dagene fått hundre nye følgere! Liker!! Tusen takk!!!!

Min nye IPad er på vei i posten og da må jeg vel ha coveret under med tastatur? Noen som har det?

20120411-201642.jpg

20120411-201700.jpg

Dette er ca 1/3 av app'sene jeg har, men de over er de jeg bruker mest. ScanPro er vanvittig nyttig. Bra tips!