Foredrag på Womens Weekende

Neste helg blir en såkalt høydare. Jeg er invitert til Norefjell SPA & Resort, i anledning deres Womens Weekend, for å holde foredrag om sosiale medier. Over 700 fræske damer er visst booket inn allerede den helgen, men hvis du, kjære leser, vil dit så vet jeg det er noen få plasser igjen. Les mer om programmet og helgen HER. GJETT om jeg gleder meg!

Alle bildene er tatt fra http://womensweekend.no. Bildet av Jan Fredrik Karlsen //foto: Lars Eivind Bones

Mange kjente fjes på plass, men jeg gleder meg mest til å høre på prinsesse Märtha Louise som jeg finner inspirerende og ekte. Men og fordi hun tørr! Det krever bein i nesa og stå på som hun gjør. Virkelig! For en ryggrad, for et menneske! Elisabeth (hennes partner) har jeg truffet ved flere anledninger og hun er bare herlig.

Skal du dit denne helgen? Jeg tar med meg Ellen som du ser.....hahahaha