Foredrag og møte hos TV2

Jeg digger å holde foredrag. Noe av det morsomste jeg vet hvis jeg skal være helt ærlig. Føler ofte jeg treffer godt og jeg er flink til å tilpasse meg publikum i salen. Føler jeg selv ihvertfall.

Idag var jeg på Markedhøyskolen i Oslo og holdt foredraget som heter "Fra sykemeldt til eget AS". Der forteller jeg om hvordan jeg hadde det for 4 år siden som sykemeldt og hvordan jeg har kommet dit jeg er i dag. Eget AS med 7 ansatte og jobber kun med sosiale medier. Har jeg nevnt at jeg elsker dette på tross av det er krevende å være grunder? Tror det ja.

20120418-152612.jpg

Jeg fikk en kommentar fra en fast leser igår som satte tankene litt i sving. Hun ønsket litt mer av den Trine Grung som blogger om emner, som skaper litt debatt. Både på bloggen og ellers innen sosiale medier. Me too!! Problemet oppstår i det en starter bedrift som jeg har gjort...har en da "råd" til å fronte andre saker enn det en faktisk jobber med?

Dette er et eget blogginnlegg kjenner jeg, for dette emnet brenner jeg virkelig for. Jeg personlig synes det er helt greit å ha ledere som engasjerer i f eks samfunnsdebatten. Det må ikke kun være om det en jobber med, ikke for min del. Altfor mange får en "rolle" tredd over hodet med en gang en er ansatt og da er en plutselig ikke privatperson lenger?

Jeg er helt sikker på at med den makten som ligger i sosiale medier vil dette endre seg innen få år. Den generasjonen som vokser opp til fremtidige ledere idag vokser sammen med sosiale medier og jeg er helt sikker på at det derfor blir mer og mer naturlig at skille mellom ansatt og privatperson blir visket ut. Det blir mer en og samme person med retningslinjer for hvordan en kommuniserer på Facebook elller Twitter for eksempel.

Hva tror du? Hva skulle du ønske at jeg blogget mer om?

Før foredrag i dag var jeg i et spennende møte på TV2. Dette skal jeg fortelle mer om på et senere tidspunkt, men jeg kan si såpass at jeg gliste når jeg dro derfra. Kjempegøy! Nå venter flere arbeidsoppgaver....blogges imorgen. Da er det nytt foredrag på BI. TJOHO!

20120418-153140.jpg

Elsker mine nye "høye" hæler fra MEXX i Asker. Perfekt høyde for meg som er så høy fra før.