Back @ the office

Hverdagen er igang igjen, og selvom jeg digger jobben så var ferie fryktelig deilig denne runden. Jeg kunne fint hatt noen dager fri til, uten problemer. I disse dager driver jeg og lager blogg til Chills sine sider. Kundene våre etterlyser det. Jeg har ikke hatt lyst å blogge så mye om hva vi egentlig driver med, men hvis det er viktig for røkla så får jeg la det stå til.

Jeg anbefaler firma å blogge, absolutt. Konseptene til Chills er vanskelig å finne hvordan vi skal kommunisere de utad, synes jeg. På morgenmøtet i dag bestemte vi oss for å begynne å blogge, men jo mer jeg tenker på det, jo mer usikker blir jeg.

Skal en blogge så må en ikke bare gjøre det for å gjøre det. En viss form for underholdning/nytteverdi må det være for at folket skal evnt ha glede av å følge den. En temablogg for Chills er ikke bare bare å starte. Mange er veldig nysgjerrig på hvordan vi løser caser for kunder og det er ikke alt jeg vil/kan dele.

Jeg må tenke litt til på det kjenner jeg. En liten stund til. Må finne nøkkelen til hvordan Chills sin blogg evnt skal bli en suksesshistorie. Løsningen kommer plutselig!