Suksessfaktorer i møter

Det er ingen ukjent sak at jeg springer i veldig mange møter. Jeg har blitt MYE flinkere i årenes løp og ikke si ja til alle....det tappet meg veldig for energi. Nå går jeg i konstruktive møter og er alltid godt forberedt. Det er veldig viktig. Både for meg og for Chills.

En viktig ting jeg har med meg i baklommen fra tiden som journalist, i henholdsvis NRK, Jærradion, Kanal 24 og TV Norge, er å lytte. Finne ut hvor motparten er i terrenget for så og møtes på veien. Hvis en glemmer å lytte og kun har fokus på hva ens egen agenda så taper en mye på veien. For noen superselgere er dette selvfølgeligheter, men ikke for alle.

Jeg er ingen reser i møter enda. Jeg er flink til å engasjere, skape tillit, vekke interesse og få folk til å se mulighetene som jeg ser. Jeg er ikke så god å prise ideene mine. Der har jeg masse å lære. Jeg åpner alle dører og får møter med stort sett de jeg vil. Der er vi heldig. Men uten en med på laget som kan konkretisere det hele så byr det på noen utfordringer.

Chills ser ut til å ha funnet denne personen. Endelig. Det har tatt tid men den som leter finner. Det herlige var at vedkommende (som vil være anonym) var foran nesen min hele tiden. Sammen har vi vært i noen veldig viktige møter i Oslo i dag og jammen gikk ikke alle veldig bra. Jeg blir glad men samtidig er begge beina planta på jorden. Jeg tar ikke av lenger før jeg ser signaturen på kontrakten og pengene kommer på kontoen til CHills. Såpass har jeg lært meg.

En bedre dag  i dag enn igår med andre ord. Vel hjemme i solen nå. Jeg har blitt mørkere igjen....takk CHI HAIR! Dere er best. Jeg er mørk jeg. Punktum. Hva synes du?