FOR en dag, FOR et liv!

Imorges våknet jeg grytidlig. Hodet kvernet og hodeverken var ikke langt unna. Jeg dro meg ut av sengen og bestemte meg for at dette SKAL bli en bra dag.  Jeg startet med en gå/joggetur. Nevnte jeg at klokken var 0545?

Hjernen jobbet på overtid under hele joggeturen på grunn av et møte som stod på tapeten klokken 10.00. Et veldig viktig møte. En hel uke med forberedelser og klokken 10 måtte hele meg være skjerpet. Heldigvis gjorde både turen og dusjen meg godt.....jeg var klar for å vinne verden. Og det gjorde jeg. Møtet gikk strålende og jeg skal innen kort tid fortelle om alt jeg har jobbet steinhardt med i flere år. Faste lesere som har vært her lenge har hørt den før....men det er samme visjonen jeg har jobbet med, ting har bare ikke innfridd skikkelig før nå.

Det er kun noen få mennesker som har visst om mine visjoner for veien videre og steinene faller nå på plass en etter en. Jeg gleder meg som en unge og krysser alt jeg har for at det nå går i boks. Selvfølgelig brenner hele mitt altfor åpne sinn til å la ordene strømme utover papiret, men disse kortene må jeg holde tett til brystet enn så lenge. Tiden er inne nå, og innen mai du skjønne vil garantert MYE ser anderledes ut.

  • Trine: du vet vi vinner verden snart Belinda?
  • Belinda: jeg vet det, klarer ikke å sitte stille!

Jeg pyntet meg i dag, med kjole OG på høye hæler gitt! Ikke verst for konemor....ikke ofte jeg trør ut av kosetøyet og tar på meg min form for finstas. Gutta på kontoret plystret når jeg kom.....hoho, dette må jeg gjøre oftere! Jeg er verdens gladeste menneske i dag. Jeg bare nevner det!

Belinda og jeg feiret møtet med en frappe på Waynes Coffee som hadde altfor mye krem i. Jeg er kvalm forsatt.

Jeg ser nå at den vesken ikke passet helt i fargen, men drit i. Jeg ELSKER disse skoene. De passer ihvertfall meg utmerket. Dessverre er akkurat denne typen utsolgt men jeg fant noen som minnet HER, HER, HER og HER. (affiliatelinker) 

Vi ble sittende å skravle lenge Belinda og jeg. Tenk at jeg er hennes sjef. Føles rart å skrive det. Det føles som vi er beste venner som jobber mot et felles mål.

Nå tar jeg helg og skal til Hamar med datter. Bamselekene står for tur og jeg gleder meg til å bo på hotell. Håper de har bra senger!