Video opptak til Sosiale medier 123

Det nøstes sakte men sikkert for snille piker. Idag startet vi innspillingen av videoene som lanseres på Sosialemedier123.no når siden er klar. Videoene skal inneholde masse praktisk info om sosiale medier for våre kunder. Jeg gleder meg til å dele det ferdige resultatet.

Det er utrolig mye å hente for bedrifter hvis de bruker sosiale medier riktig. Mange tror at blogg er noe kun unge jenter driver med og skjønner ikke at det kan brukes til så uendelige mye mer. Mediene har mye av skylden her, siden det kun er de unge som får medieomtale grunnet lesertallene deres. Det er ufattelig mange flinke voksne som blogger.

Ikke minst er det heldigvis fler og fler bedrifter som ser verdien av publiserte, delbare innlegg på nettet, hvor sosiale medier henger sammen i en rød tråd. Blogg gir den unike muligheten til kommentarfelt og bedrifter kan da bli bedre kjent med sine lesere. Viktig å drive dialog kontra monolog for å markedsføre brandet sitt. Det gidder vi ikke lenger....vanlig tradisjonell reklame er so 1990 liksom. (tog du ann?)

Stakkars Ida forsov seg massivt til innspilling i dag. En superstressa Ida ringte kl 10.10 og hev seg i drosje for å komme seg til innspilling. Noen ledere ville kanskje blitt irritert og irettesatt, men jeg tenker at Ida skjønner selv at det er feil og gjør det ikke igjen. Gadd ikke ødelegge en koselig innspillingsdag ved å irritere meg over ting som i den store sammenhengen egentlig er bagateller. At våre ansatte i Chills jobber det inn igjen tviler jeg ikke på. De er alltid på mail/Facebook og svarer /utfører arbeidsoppgaver stort sett med en gang.

Personlig startet jeg dagen hos Inch i Oslo, hvor AG Starheim ( vant nettopp NM i make-up og skal til VM i mars. I tillegg Tone Damli sin faste makeup artist liksom) jobbet seg gjennom trynet og håret for at videoene skulle vise meg fra min beste dagen-derpå-sukkerhelvete-dag side. Skjønte du den? Ikke jeg heller. Spiste altfor mye sukker igår, ergo oppblåst og trøtt i trynet idag. Det enkle er som oftest det beste.