Vi elsker Drammen og Chills

Idag har Maria sin siste dag hos oss.Enn så lenge. Hun har hatt praksisplass i to måneder og vi har hatt mye hjelp i henne. Derfor ble det lunsj på Jonas B Gundersen som en slags takk for hjelpen hilsen fra oss....koselig!

Drammen viser seg fra sin beste side om dagen! Jeg har skikkelig vårfølelse og elsker det! Solen stråler, det er 10 pluss grader ute og masse har falt på plass denne uken. Flere folk er på vei inn i Chills-systemet.....jeg gleder meg sånn over dagene nå at jeg ikke helt klarer å stå stille!

Til uken er det feriedager for min del. Fjellet venter, men det spørs om jeg klarer å roe ned mens jentene er på kontoret og koser seg!!? Jeg vil være her hver dag, jobbe og nyte alt det vi får til! Men alle trenger ferie og kroppen min skriker etter litt fjelluft! Min gode venninne Kathrine og jeg drar med oss ungene på tur. Skiturer, kvikk-lunsj, appelsiner og kos. Håper på strålende sol...blir en brune i fjellet nå eller må solen varme mer før det skjer? Her er noen bilder fra dagen idag...legg merke til den flotte gaven jeg fikk at Maria: du er en inspirasjon. Tusen takk M!