Bloggen og meg.....

Jeg kjenner jeg står ved et veiskille. Bloggen er i endring, noen flinke grafikere holder på med nytt design, og jeg skifter fokus. Siden jeg startet eget firma strekker ikke tiden til og jeg kjenner behovet for å endre litt strategi. Heldigvis er jeg min egen herre over denne bloggen og kan gjøre som jeg vil...men jeg vil jo ikke skuffe leserne mine. Dilemma dette, men mest for samvittigheten.

Jeg kjente igår at jeg var seriøst stressa. Mest fordi jeg har jobbet veldig mye i det siste, kjørt unger på trening i Drammen stort sett hver ettermiddag, trent kroppen, ryddet videre i annen etasjen  siden vi pusser opp....du skjønner tegningen. Men bloggen lå på meg som en sekk med poteter. Jeg hadde så dårlig samvittighet fordi jeg vet mange sjekker innom her hver dag. Jeg skal IKKE slutte å blogge, men kommer bare ikke til å gjøre det hver dag. Jeg har rett og slett ikke tid i den fasen som Chills er i akkurat nå.

Jeg har blogget i veldig mange år og hele tiden har disse sidene mine vært i endring. Livet mitt har forandret seg og da skjer det noe med det skrevne ord som jeg publiserer. Jeg har mange ganger prøvd å ta vekk fokuset på meg som person, men jeg liker å dele av meg selv. Mange oppfatter det som  PR-kåtskap, jeg mener de ikke har skjønt greien. Hvorfor bilder av deg selv, undrer du kanskje? Det personlige/nære funker på blogg i Norge. I veldig mange andre land er det helt anderledes. Der er det menn førti pluss som er de store bloggsuksessene, mens i Scandinavia er dette snudd helt på hodet.

Veien videre så blogger jeg når jeg får tid. Plutselig roer det seg litt på jobb og tiden strekker til....men som nyoppstarta AS er disse månedene veldig viktige og derfor må jeg ha fullt fokus på Chills, min lille baby, som begynner å ta form. Den gror hår, øyenbryn, negler, og navlestrengen er kuttet for lengst. Nå gleder jeg meg til å se babyen vokse seg stor og sterk, og ikke minst til å møte utfordringene som kommer i voksenverden. Det er så kjedelig å bli voksen at jeg skal sørge for at babyChills leker så lenge som mulig.

Det er flere som har mailet meg vedrørende Fatcampdamene og nå forstår dere kanskje hvorfor. Jeg har rett og slett ikke tid og må prioritere. Damene og jeg har forsatt den hemmelige gruppen vår på facebook og de gir forsatt jernet. Plutselig foreligger det en oppdatering, for den som venter på noe godt venter aldri forgjeves. Men veien videre kommer gründerskap og dialog i sosiale medier til å være i fokus. Ene og alene fordi det er fokuset nå og jeg er i endring påhva som er viktig for meg. Men litt gøyale påfunn må jeg finne på innimellom fordi det ligger i min natur. Hoho