Bloggawards 2012

For meg rent personlig er dette en stor dag. En dag jeg har drømt om, visualisert, og håpet på i mange år. Veldig mange år. Det er fire år siden jeg tenkte tanken første gang men to år siden jeg skjønte at dette var mulig. Bloggawards. Egen WEB-TV serie som sendes på flere blogger. Et helt bloggteam som tilsammen har over 1,5 millioner leser hver uke, ergo MANGE seere. Dette har aldri vært gjort på verdensbasis før og derfor er jeg enda mer stolt!

Hvis du har en favorittblogg så er det bare å melde den på. Det kan hende det er en bedrift der ute som fortjener heder og ære for sine publiserte ord på nettet? Hva vet jeg? Jeg vet bare at denne awarden er AV og FOR bloggere. Ingen andre er viktige i denne sammenhengen. Jeg måtte le når jeg så Melodi Grand Prix stjerner "stjele" hele showet i et annet show tidligere i uken. Bloggere forteller de ble bedt om å forlate den røde løperen fordi stjernene kom!???! Det blir rart for meg. På en bloggaward burde bloggerne vært stjernene.

Jeg har blogge i mange år og brenner oppriktig for både sosiale medier og blogging. At de alle skal få respekt. Både alle de voksne meningsytrerne som finnes der ute, samt de såkalte rosabloggerne. Alle har sin form og fortjener respekt i mine øyne.

Jeg jobber til daglig i Chills med bedrifter som velger blogg som publiseringsverktøy. Det gir mange muligheter til å drive dialog online, og ikke monolog som er vanlig for bedrifter når de markedsfører seg. Bloggawards vil gi annerkjennelse også til disse fordi de fortjener det. Enkelt og greit.

I skrivende stund er jeg bloggmamma for dette teamet som denne helgen er samlet i Drammen. Alle sammen. Jeg må passe på disse enn så lenge unge frøknene som har ufattelige lesertall. Mye flere lesere enn nettaviser. Vi har hatt forbrukerombudet på besøk i kveld så de kan lære seg lover og regler innen markedsføring og de lærte seg masse de ikke visste. Nå skal jeg sove. Imorgen skal vi ta bilder av hele gjengen. Og for en gjeng. Mye liv i de, det er sikkert. Natta.