Beste bursdag på lenge

Idag har vært den beste dagen på lenge, i tillegg til den mest usunne. Jeg har aldri i mitt liv konsumert så mye sukker på en dag og føler jeg svever på en sukkerspinnsky av kaker og fyll. Det første som skjedde når jeg kom på jobb var at verdens beste jenter hadde bakt kaker, les flertall. En sjokoladekake og en ostekake. Har jeg noen gang nevnt at begge er favoritter og ingen på kontoret visste det engang! Jeg kjente kiloene snek seg på mens vi nøt morgenkaffen med noe attåt.

Sånn forsatte dagen, for alle som kom i møter ble tilbudt kaker og jeg måtte jo holde de med selskap! HJELP! Imorgen er en viktig video-opptaksdag og jeg føler meg som et berg! Men misforstå meg rett...det var verdt det!

I tillegg fikk jeg endelige HÅRBØRSTEN jeg har mast om lenge. Den som VIRKELIG gjør at håret mitt ikke bruser seg. Jeg lo første gang jeg hørte at børsten hadde beroligende effekt på hår som mitt....men jammen måtte jeg spise ordene mine. DEN FUNKER, jeg lover.

Jentene på jobben hadde kjøpt børsten med det fine navnet Mason Pearson HER hos MakeStyle. Bare så du vet det så er det børsten til Jennifer Aniston. Nå ser håret mitt helt likt ut som hennes. Helt sant!  Løp og lek! Blomstene og kortet er fra mine herlige "små".

Jeg MÅ nevne at jeg nærmer meg 2000 hilsener på Facebook nå....TUSEN TAKK ALLE SAMMEN! Jeg blir veldig rørt......L.I.K.E.R!

Og her er noen bilder av kakene som det ikke er mer igjen av til imorgen. Liker! Imorgen slutter jeg å spise....bare nevner det. Belinda har bursdag imorgen....gralla med dagen vakre!! Jeg vet vi har støgg kontorpult i dette rommet...noen som vil sponse oss med ny? Jentene ville elsket dere og garantert blogget masse!

Ser du, SUPERDUPERBOSS!!! Jeg gjør kanskje noe riktig som leder da....enn så lenge :-)