Rotete kontorliv om dagen

Vi er nomader om dagen. De NYDELIGE kontorene vi hadde i Drammen skal pusses opp til leilighet, og når eier plutselig fikk tilgang på en rimelig snekker måtte vi ut. Ikke på dagen, men vi har brukt nettverket og nettet en ukes tid for å finne et sted. På fredag tok partner i Chills Jo kontakt med en kompis, og via hans nettverk dukket noe veldig interessant opp. Vi skal vi nå flytte inn sammen med noen andre MIDT I DRAMMEN SENTRUM!!! Dette er helt fantastisk!

De andre som holder til i de for store lokalene har drevet suksessbedrifter i mange år og jobber i dag som forretningsutviklere. Helt perfekt for oss!! De likte konseptene til Chills på sosiale medier så godt at de sa seg villig til å bidra siden de likevel skal huse oss! Jeg er i himmelen! Bare vent til bilder kommer imorgen....for da flytter vi inn! Allerede!! Århundrets kjappeste leieavtale ble underskrevet på få timer.

I de nye lokalene, nevnte jeg at de er midt i sentrum??, har vi tre store fine rom, felles kjøkken og bad, tilgang til stort flott møterom, og alt er nyoppusset. Det er så fint der at jeg hadde aldri trodd vi skulle få råd til noe sånn nå i startfasen. Men noen var ekstra snille med oss....det var så billig at jeg vurderer å flytte inn i rommene selv. Vi skal ihvertfall ha fest der engang....det er sikkert.

Siden vi i dag var kontorløse, for snekkerbanking og saging orket jeg ikke, så hadde vi kontor på herlige Kårner i Asker. Blant annet. Gikk som kniv i smør det. Smooth!

De beste jentene var tålmodige, og jobbet på, selv om arbeidsgiver var litt stresset. Resten av gjengen er enten på reise eller i møter. Heldiggrisen Ida er i Egypt.  Envy.

Vi er åtte stykker når alle er på plass...herlig gjeng. Innen noen måneder må vi ansette fler. Et stykk grafisk designer og programmerer. DET blir gøy det.

Faren ved å ha "utekontor" er lunsjen. Ikke at denne var kalorimessig ille....men det koster penger. Jeg sparer for tiden. Vi pusser tross alt opp huset, samtidig som jeg har startet eget AS. Jeg sier det bare, pengene flyr ut! Imorgen blir det havregrøt og ryvita på menyen. Og jeg skal spinne igjen. Deilig dag/keld til deg!