Landingpage for Facebook

Jeg elsker å lære meg nye ting. Sette meg inn i hvordan ting funker og hvilke endringer som kan gjøres. Selvfølgelig gjelder dette elementer online og i dag kan jeg love deg jeg er i himmelen. Jeg har sittet og knotet i mange timer foran skjermen og endelig er den ferdig. Eller del 1 er ferdig. Jeg har fått meg landingpage for Facebooksiden min som er tilknyttet denne bloggen. Se den HER. Chills har idag inngått samarbeid med Fanbooster.

Jeg bruker Picnik for å redigere bilder...Photoshop får jeg ikke til. Jeg har ikke tid er vel rette sagt, til  å sette meg helt inn i hvordan det funker. Jeg blir litt sånn er det så nøye da? Men, jeg må innrømme at jeg drømmer om å kunne redigere bilder like vakre som en del blogger jeg leser. Det blir noe helt annet.....men nå var det ikke foto jeg skulle prate om....landingpager. Chills har og fått en...se den HER. Kjempegøy å  sitte og knote med dette....elsker det!