Pissegult hår- ikkje bra!

Tidlig imorges dro jeg til Oslo. Flere møter stod på agendaen, og allerede i det jeg nådde Asker husket jeg hvorfor vi har valgt å ha kontor i  Drammen. KØ! Jeg brukte en time og ti minutter på en strekning som vanligvis tar 40 minutter! Jeg skal aldri jobbe i Oslo mer....

I skrivende stund sitter jeg i Drammenshallen og jobber mens datter trener. Jeg vurderer å begynne å trene borti gata her på Moov, men må enn så lenge jobbe unna litt som jeg ikke rakk pga Osloturen. Jentene "mine" var med på tur og vi har det bare så utrolig hyggelig sammen. Jeg har blitt oppriktig glad i de allerede....andre kan bare våge seg i å nærme seg de. Da smeller det! Just saying.

Hva i alle dager vi gjorde i et green room skal du få vite etterhvert. Noe skal spilles inn, og ikke bare en ting. Mange videoer. Jeg sier ikke mer akkurat nå, men CHills kommer nok til å overraske mange tror jeg. Hihi.....jeg gleder meg stort!

Jeg digger når restauranter har skjønt den nye generasjonen og har åpent nett.....da kan en jobbe fra hvor som helst med den jobben vi har!

Imorgen skal jeg fikse litt på topplokket siden jeg skal være i Puls på NRK på mandag som kommer. Håret er litt vel gult, men det visste jeg siden det er en prosess dette å bli lysere. Uff, på dette bildet ser det rett og slett ikke bra ut! Men det er mye på grunn av lyset...det må sies.

IKKE glem at vi pusser opp......LES MER HER. Det kommer bilder der stort sett hver dag! Tjoho!