Viktig med fornøyde kunder!

Nå ble jeg superstolt og veldig glad på en og samme tid! Jeg skriver jo ofte om reisene land og strand rundt med foredrag om sosiale medier. Jeg elsker å inspirere folk til å se mulighetene på sosiale medier og bruker MYE tid på å videreutvikle foredragene mine. Jeg bygger det opp med seriøst innhold,  underholdning, viser lytterne eksempler som jeg mener funker og ikke minst forteller jeg deler av min egen historie.

Chills AS har Blink Hus som kunde og denne uken var jeg på Voss for å inspierere gjengen før vårt første konsept lanseres. Idag kom disse ordene på mail fra daglig leder i BLink Hus Sigdal:

Byggebransjen er kjent som en traust og tradisjonell bransje, og flere har prøvd å overbevise de «gamle» traverne i bransjen om at sosiale medier og «internetten» er framtid, at vi må løse litt opp og ikke bare være seriøse. Ingen har helt klart å bryte gjennom den høye og tykke muren av skepsis…….men så kommer Trine Grung. Hun overtar podiet; et «fyrverkeri» av en foredragsholder!  

Jeg er fascinert over måten Trine «tar» publikum fra første stund; hun er dønn ærlig, snakker et språk som ALLE forstår. Et språk som er enkelt og til tider «på-kanten-røft», og flere ganger tenkte jeg; «Ups!!!!  Gikk hun for langt nå?». Men med sin humor og ærlighet klarer hun å «gå fri», uten å fornærme noen….OG, ikke minst;  hun når inn til den mest trauste og skeptiske tilhører i salen.  Hun skryter i full åpenhet av seg selv og hva hun har oppnådd, og det bør flere lære av – det er så befriende å treffe mennesker som TØR være stolt av seg selv! Hennes uhøytidelige væremåte og glødende engasjement smitter over på alle i salen! Selv om sikkert ikke alle er enige i hennes syn på vår verden og hvordan den vil se ut i framtida…..

Vi vil nok aldri bli så GALE i vår bransje som hun vil vi skal være; men hun har definitivt åpnet en dør, skapt forståelse og engasjement, og klart å overbevise oss (i alle fall de fleste av oss…)om at vi ikke kan styre den digitale verden – at vi må henge på - og at det er lov å tenke utenfor boksen og ikke være så j…….. seriøse hele tiden!

Takk Trine; for engasjementet og din overbevisende og ærlige opptreden – du traff midt i BLINKen!!! 

Med vennlig hilsen

Janne Strandbråten

Daglig leder

Blink Hus Sigdal as

Dette gjør jobben jeg gjør hver eneste dag verdt å satse videre på! Jeg er i dag en veldig stolt blogger og grunder av eget selskap. TJOHO!!!!!!