Sliten Trine

Det er krevende dager, jeg må innrømme det. Anbefaler ingen å kombinere å pusse opp huset samtidig som en er i oppstartsfasen av eget AS. Jeg henger i stroppen og har veldig mange jern i ilden om gangen. Det er kjedelig når dette går utover treningen. Jeg svinger fra det ene til det andre, men vet at mine daglige turer i frisk luft er viktig for å holde fokus. Denne uken orker jeg bare ikke. Makter ikke. Finner ikke JA energien til akkurat det i skrivende stund.

Jeg liker struktur og orden rundt meg, og du kan jo tenke deg hvor lett det er når vi pusser opp huset! Sjekk jevnlige oppdateringer på VI PUSSER OPP bloggen vår. Tre stykk arbeidere tråkker inn og ut dagen lang, og hele annen etasjen ser ut som om 3 verdenskrig befinner seg midt i de avgjørende sluttminutter. Hele kroppen skriker etter ro, og det finner jeg i å ha orden rundt meg, ikke kaos. Derfor elsker jeg at jentene på kontoret bidrar til at det finnes struktur der ihvertfall. De tar tak, ansvar og gjennomfører. Jammen skal de ikke få gull og grønne skoger neste år. Denne julen har ikke Chills råd til å kjøpe annet enn hver sitt eple. Hihi

Idag har jeg flydd fra det ene møtet til det andre. Jeg slengte akkurat kroppen i en tilfeldig stol hjemme etter annen etasjen var tatt i nærmere øyesyn. Jeg ser det tar form, sakte men sikkert. Skal blogge senere om akkurat det. Nå skal jeg sove litt selvom jeg burde fått meg litt frisk luft. I det neste liv. Da skal jeg bli superkvinne og klare ALT på fem minutter. Lover.

Mandag skal jeg være med i PULSNRK. Det blir stas. Tar med meg bloggen. Det skal dreie seg om sosiale medier, og barn sitt nettbruk.