Foredrag sosiale medier 2011

Jeg har holdt over 50 foredrag om sosiale medier i 2011. Jeg elsker det, virkelig! På dette bildet holder jeg foredrag for Distansehandel Norge, som jeg blogget om HER. Foredraget handler om blogging, sosiale medier, hvordan bedrifter skal bruke dette som en veldig viktig del av sin markedsføringsstrategi. Når sist klikket du på en annonse eller stoppet opp for å lese en reklame i en avis/ukeblad? Det er så mye reklame rundt oss hver eneste dag at vi legger ikke merke til de lenger. De bare er der. Kjedelige er de, og ikke minst forutsigbare! TENK NYTT!

Hvis en bedrift skal nå ut med sitt budskap MÅ de tenke nytt og ikke minst dele informasjon. Idag søker folk seg til den informasjonen de ønsker på nettet...sørg for at de finner det de søker hos din bedrift. Det er ikke snakk OM en skal bruke sosiale medier som bedrift, men hvorfor, hvor og hvordan. Dette er nøkkelsvarene vi i CHILLS AS gir deg. Ja, dette er reklame for min egen bedrift for jeg vet vi er veldig gode på akkurat dette. Slagordet vårt er bigger, better, faster, CHEAPER. Det enkle ER det beste....dette trenger ikke koste skjorta!

Vi lanserer i 2012 noe som heter Sosiale Medier 123 med de slagordene som nevnt over. Alle bedrifter, både store og små, skal få hjelp til å bli en suksessfaktor innen sosiale medier. Vi har tenkt helt anderledes enn resten av bransjen og jeg gleder meg til å dele dette. Tjoho.....dette er bare gøy!