Fiskesuppe uten fisk

Idag har jeg sittet leeeeenge i et togsete. Tur/retur Voss er ikke for pyser, men med kollega Belinda som reisefølge går det meste bra. Vi har jobbet, sett film, jobbet litt til, blogget, og ikke minst holdt foredrag på Voss for en hel gjeng fra Blink Hus systemet. Vi lanserer en spennende nettside for Blink hus rett over nyttår og Belinda har ansvaret for denne kunden.

  

Det er faktisk en veldig hyggelig togtur over fjellet og kan en jobbe underveis er toging gull. Et lite minus, jeg kommer til å gynge i en uke. Minst.

Vel fremme på Voss spiste vi middag etter endt foredrag. Jeg bestilte fiskesuppe og retten kommer med et brød jeg trodde skulle smelte i munnen. NAM! Men fiskesuppen var blottet for fisk! Ikke en torskebit i sikte og jeg bannet for meg selv. Belinda og jeg startet en liten diskusjon. Sier man i fra? Hva sier man? Hvorfor gremmes vi over å klage når slikt skjer? Sier du ifra? Eventuelt hvordan?

Jeg har aldri klaget når jeg er ute og spiser. Jeg blir flau hvis noen medspisere gjør dette. Men egentlig betaler vi godt for å få servert det som står på menyen.....vi burde gi beskjed. Jeg kunne aldri sagt det på en frekk måte.....men er usikker på om jeg i det hele tatt tørr.

  

Imorgen er det kontortid igjen og jeg gleder meg. Føler jeg ikke har sett resten av kollegaene mine på ukesvis! Hjelp oss gjerne med dilemmaet over her! Sier en ifra og evnt hvordan?