En blogg som når ut

Jeg sitter med hjemmekontor og har nettopp blitt intervjuet av Tine Meierier. Ikke av Tine selv men selvfølgelig noen som Tine har hyret inn. Tine skal bygge om hele nettsiden sin og ville ha mine innspill på om de tenker riktig i denne prosessen de står midt oppi.

Jeg heier på at alle bedrifter skal åpne opp og dele informasjon. Både med informasjon om firma, hvordan de tenker, hvordan de markedsfører seg, hva de kan gjøre for forbruker/kunder. Dette har jeg mye meninger om og Tine ville gjerne høre hva jeg synes siden min blogg tydelig når ut til folket. Ble litt stolt over å høre akkurat det.

Jeg tror grunnen til at min blogg når ut er fordi jeg putter ikke noe mellom. Jeg sier/skriver det jeg tenker/mener og tydeligvis fenger det. Jeg har flere tusen som leser mine skrevne ord hver dag uten at jeg egentlig reflekterer over det når jeg sitter her og taster foran maskinen min. Jeg liker å dele, jeg liker å sprelle, jeg liker å mene, jeg liker å underholde. Jeg liker ikke mainstream, jeg liker å skille meg ut. Jeg er nok ikke en vanlig sjef og får en del meninger slengt etter meg innimllom. Det tåler jeg fint, hvis ikke hadde jeg ikke forsatt.

Men det er veldig lenge siden jeg har ment så veldig på sidene mine. Det er nok fordi hodet er litt vel opptatt til at jeg gidder å engasjere meg så  mye. Det blir fort tidkrevende fordi jeg må følge opp det reset av meninger som kommer her på siden min.

Nå som Chills AS er registrert og alt går på skinner så kommer det en del telefonselgere i kjølevann av nyoppstarta AS. Jeg takker nei til alle fordi jeg trenger ikke at andre markedsfører meg. Det klarer jeg fint selv eller via teamet mitt. Vi når ut via sosiale medier og alle kan nå ut hvis de bruker disse verktøyene riktig.

Mange lurer på hva CHills egentlig driver med og snart, rett over jul, skal mye lanseres og flere vil se at "pakkene" vi selger forenkler alt for ethvert firma. Gleder meg til å dele!! Tjobing enn så lenge!

Største fordelen med hjemmekontor (har det hver mandag) er at en kan sitte i treningstøyet helt usminka. Elsker det. Imorgen starter OPPUSSINGEN!!!! GJETT om jeg gleder meg!!