CHills AS er registrert

Dette er dagen vi spretter CHAMPAGNE på kontoret! Det har dratt litt ut grunnet noe signeringsstyr på Altinn, men endelig kan jeg melde at CHills AS er registrert! Jeg er superstolt og ikke minst av tittelen! TJOHO!!

Nettsiden til Chills AS er litt anderledes, se den her, og det er bevisst. Den er enkel, og det sies at det er ofte det beste. Vi skal ikke selge konsepter via den siden, det er kun firmaet som heter det. Vi er og på Facebook men det er rolig på den siden, enn så lenge. Vi har fire konsepter vi skal lansere i løpet av 2012 og vi er fire stykker som er involvert i AS biten. Leon Johansen, Jo Sundheim, Jostein Flo og meg. STOR STAS! Mannen min er med og det var litt bevisst fra min side. Jeg kommer til å bruke masse tid på dette, og hvis han er med på det, er det mer legitimt. Jeg elsker dette!! Og mitt blonde hår, les bare her. Hihi ;-)