Vi elsker Twitter

Det er ikke rart vi digger Twitter. Nettsamfunnet kan nemlig brukes til alt, nå og haiking! Idag har jeg holdt foredrag for Distansehandel Norge, og som vanlig dreide det seg om sosiale medier og bruken av disse for kommersielle aktører.

Belinda Jakobsen i Chills AS (mitt ny starta AS og hun er første ansatt) var med for å overvære foredraget. Etter vi var ferdig stod det mellom tog eller buss tilbake til Oslo for hennes del. Inntil vi fikk en ide'! Hva om vi spør om noen på Twitter skal den veien? Vi la dermed ut følgende melding begge to (tilsammen har vi 10 000 følgere) :

Det gikk omtrent fire minutter før følgende melding tikket inn på Twitter på Iphone:

Stor takk til @Krana80  for både telefonoppringing OG henting på hotellet. Det kaller vi ekte Twitterservice!!!!! Belinda strålte som en sol og var fornøyd med penger spart! Igjen, takk!