Starte AS in action

Det er mange brikker som skal på plass når en starter AS, ikke minst mye som en må enes om. Vi er i dag i Chills Production tre eiere og to ansatte. Hun som er ansatt som daglig leder har i dag kommet med sin pandoras eske for å systematisere våre kreative hoder. Vi startet med fire blanke ark:

For så å bruke fire timer på å komme hit:

Det er viktig å rydde i mitt hodet, for der er det et lite kaos tidvis. Mange ideer og alle er nesten like gode....og endelig er de skriblet ned på et papir. Mange gule og rosa lapper henger rundt på alle vegger og vinduer, og ikke minst henger de i system.

Vi har alle fått ut hva vi tenker om dette AS'et vårt og hva vi vil....og vi har blitt enige. Det er så spennende og ikke minst viktig! Det beste tipset jeg kan gi en nyoppstarta grundere er å gjøre nettopp dette. Hvor er du, hvor skal du og for hvem skal du eventuelt gjøre dette? Hvor skal en tjene penger og hva skal en selge? Hvordan skal en selge det? Mange spørsmål som må besvares, og nå er alt dette på plass. Forretningsplanen foreligger og presentasjoner skal lages.

Gjett en gang om jeg elsker det? Wiiiiiii, jeg er helt i hundre! Alle som jobber her, og som vi samarbeider med, skal jeg presentere etterhvert....enn så lenge forblir de skyggelagt høhø